Konfirmation

Det er noget ganske særligt at blive konfirmeret. Det er en stor dag som fylder meget hos de unge – Det er en dag de altid godt vil kunne huske. Det er så her at tryllekunstner Dennis Beokow kommer ind i billedet. Dennis kan med sit show sørge for at dagen bliver en helt særlig oplevelse – ikke mindst for den kære konfirmand/inde, men også for hele selskabet. Med konfirmanden i centrum (hvis dette ønskes) vil Dennis med sin charme og unikke stil, blandet med en god portion humor sørge for at alle i selskabet vil blive underholdt og efterladt, med en oplevelse fyldt med smil, højlydt latter og ikke mindst stor forundring.
Der er mange måder at afholde et show på til en konfirmation. Det er dog de fleste der vælger at booke et show med stand-up magi. Det er her at alle i selskabet bliver underholdt og får en fælles grineoplevelse.
Dennis kan enten afholde med et stand-up show eller et “close-up” show hvor gæsterne kommer helt tæt på magien. Det foregår som regel hvor går Dennis rundt ved bordene så gæsterne en mere personlig oplevelse. En kombination af disse to showtyper plejer også at være en god underholdningsform da man får en smagsprøve på lidt af det hele.
Dennis hjælper gerne til, i fællesskab med jer, til at finde ud af hvilken showtype der lige passer bedst til jeres arrangement. Så ring endelig og få en snak og et helt uforpligtigende tilbud.