Bryllup

Tryllekunstner Dennis Beokow har en solid erfaring når det kommer til underholdning ved bryllupper.

”Vielsen er netop afsluttet og brudeparret gør sig nu klar til at skulle videre ud og få taget billeder m.m.”

Det betyder at der snart er reception og der kommer en masse gæster der måske ikke har set hinanden i lang tid eller måske kender de slet ikke hinanden? Hvem ved? Måske trækker det ud med at få taget billeder? Gæsterne er opmærksom på tiden og står måske og bliver lidt rastløse.

Her ville et indslag med Dennis Beokow være et helt perfekt supplement. Dennis render rundt blandt gæsterne og skaber godt humør, stor glæde og forundring. Gæsterne glemmer alt om tid og sted, og inden man ved af det, ankommer brudeparret som vil blive mødt at en masse glade mennesker som lige har haft en fantastisk oplevelse i selskab med Dennis. FESTEN KAN NU BEGYNDE.

Nogle brudepar vil ikke være foruden et show med Dennis Beokow. Her kan et fælles show også være en super fed måde at kickstarte festen på.

5 gode grunde til at booke Dennis til jeres bryllup

  1. Fylder “hullerne” i de stille perioder – Receptionen, velkomstdrinksene, mellem retterne, m.m
  2. “Ice Breaker” – Mange gæster kender ikke hinanden, her er magi en perfekt “isbryder”.
  3. Tilføjer til atmosfæren – Magi tilføjer bare noget ekstra til den i forvejen specielle stemning.
  4. Husk jeres gæster – Giv jeres gæster en chance for at være i fokus så, I kan nyde jeres aften.
  5. Vedvarende minde – Mange har aldrig set en tryllekunstner live. Fra mirakler der sker i folks egne hænder til tanker der bliver læst – Gør jeres bryllup til det bryllup man med garanti husker.

Ring endelig for at høre mere og lad os få en snak om hvordan vi kan skræddersy et show der passer og er med til at gøre jeres dag endnu mere fantastisk og magisk.